Hírek
TAHITI, 2011. április
Szerző: Molnár Csaba
Dátum: 2011. április 1 – 17 vagy 2011. április 1 – 22
Szervező: SAIL-ING Kft.

Időpont: 2011. április 1 – 17. (2 hetes hajózás)
vagy
2011. április 1 – 22. (2 hetes hajózás + 4 nap szállodában)

Indulási kikötő: Raiatea, marina Apooiti

Hajók: 4 db Leopard 384 katamarán (4 franciaágyas kabin, 2 fürdő)
2 db Leopard 434 katamarán (4 franciaágyas kabin, 4 fürdő)

Hajóbérleti díj: Leopard 384: 8.000,- EUR / 2 hét
Leopard 434: 11.200,- EUR / 2 hét

Egyéni jelentkezők: 1300,- EUR/fő/hajó, (Leopard 384 hajóvezetővel, elhelyezés kétszemélyes kabinban). Egyágyas felár: 100 %.

Utazás: egyénileg, repülővel a Budapest – Párizs vagy London – Los Angeles – Papeete(Tahiti) – Raiatea útvonalon és vissza
(A repjegy ára kb. 1500,- EUR előfoglalás esetén. A repülőjegyek beszerzésében készséggel segítünk.)

Szállodai elhelyezés: egyéni igények szerint kiválasztott szállodában vagy panzióban Tahitin.
A szállás díját (60 EUR/éj /2 főtől a csillagos égig) a fentebb felsorolt
költségek nem tartalmazzák.






Tervezett program:

április 01. péntek Indulás Budapestről
április 02. szombat Érkezés Raiateara. Hajóátvétel, készletfeltöltés.
április 03-15.
vasárnap – péntek de. Hajózás Raiatea – Tahaa – Bora Bora – Huahine – Raiatea szigetek között. Vitorlázás, horgászat, fürdés, sznorkelling, búvárkodás, szigeti kirándulások. Éjszakázás általában horgonyon a védett lagúnákban, esetenként kishajó kikötőben. Étkezés a hajón illetve a parti éttermekben.
Össztáv kb. 180 tmf, napi maximális táv 25 tmf.
április 15. péntek du. Hajóleadás, repülés Papeetebe.
(Esetleges továbbutazás Budapestre.)

április 15-18.
péntek – hétfő Szállodai szállás Tahitin.
Tahiti és Moorea látnivalóinak megtekintése.
Fakultatív programok: Kirándulás a mooreai Delfináriumba (úszás a delfinekkel).
Tahitin : Fekete gyöngy múzeum, Történeti múzeum, egyéb építészeti emlékek, piac, lávaalagút, Mont Aorai vízesései, stb. Tahiti táncest.
április 19. kedd Hazaindulás Papeeteből.
április 20. szerda Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.







Várható időjárás: Francia Polinéziában az esős évszak decembertől márciusig tart.
Áprilisban kezdődik a főszezon, ekkor jóval kevesebb csapadékra és túlnyomórészt 10-15 csomós délkeleti szélre lehet számítani. A léghőmérséklet 25-30 °C, míg a víz a lagúnákban 26-27 °C körüli.

Részvétel és felelősség: A flottavitorlázás minden résztvevője a saját kockázatára és felelősségére vesz részt a túrán. A szervezőség semmilyen felelősséget nem vállal sem a túra előtt, alatt és után, sem a hajók, sem pedig a résztvevők anyagi vagy egészségi károsodása esetén. A túra ideje alatt is a charter céggel kötött szerződésben foglalt felelősség az érvényes. Valamennyi hajó vezetőjének rendelkeznie kell tengeri kishajó vezetői jogosítvánnyal. A hajóvezető teljes körű felelősséggel tartozik az átvett hajóért és a hajón vitorlázó teljes személyzetért.

Jelentkezés: SAIL-ING Kft. tel. & fax: (23) 42 86 86;
office@sail-ing.hu
Molnár Csaba 30-941-2087
Gál Gabriella 30-397-2919



Fizetés: A hajóbérlet 30 %-a a jelentkezéskor.
A hajóbérlet 70 %-a legkésőbb 2011. 02. 15-ig.
Repülőjegyek foglaláskor, szállásköltség az adott szálloda fizetési
feltételeinek megfelelően.





Visszalépés: A hajóbérlettől való visszalépés esetén a szervező stornoköltség leszám-lázására jogosult. Ha a visszalépés 2011. 01. 15. előtt történik, akkor a stornoköltség a hajóbérleti díj 30 %-a. 2011. 01.15 – 02. 15. között a stornoköltség 50 %, ezt követően pedig 100 %. Előbbiek alól kivétel az az eset, ha a visszalépő maga helyett új szerződő partnert biztosít. Ekkor a visszalépő az addig befizetett összeget 100 EUR költségtérítés levonása után kamatmentesen visszakapja.
 
 
Miért jó katamaránozni?
LG 32LE5300 LED televízió A portál azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson Önnek a hajóbérlésben, útitárs keresésben, hajóskapitány választásban. Az oldal függetlenségét az bizonyítja, hogy törekszünk partnerként kapcsolatot létesíteni az összes a Magyarországon található tengeri hajóbérléssel foglakozó céggel. Hajóbérlés! Önnek nem kell egyesével felkeresnie a hajó charter cégeket, elég kitöltenie egy adatlapot, mi továbbítjuk a rendszerünkben található összes hajóbérlettel foglakozó cégnek, melyek ajánlatából Ön kiválaszthatja a legjobbat. Útitárs keresés! Sokan vannak, akik elmennének hajózni, de kevesen vannak egy hajóhoz. Mi megpróbáljuk összehozni a hajózni vágyókat, hogy ne kelljen lemaradniuk egy egész életre kiható élményről. Hajós kapitány (Skipper)! Nem ismer senkit, aki rendelkezik a megfelelő jogosítvánnyal, tapasztalattal a kiválasztott vízterületen. Ebben próbálunk segíteni, a folyamatosan bővülő adatbázisunkból Ön kiválaszthatja, fénykép, önéletrajz, vitorlás múlt alapján az Önnek legszimpatikusabb skippert. Ne feledje nálunk állandóan Boat Show van!
main_site_boat