Hírek
Benji megnyerte első 4.7-es versenyét!
Szerző: Székely-Nagy Katalin MVSZ
Dátum:
Spomladanski Pokal 2010 (Portoroz, Szlovénia)

2010. március 13-14.



A tavalyi európa-bajnoki ezüstérmes optimistes, az Év vitorlázója címet kiérdemlő Vadnai Benjámin (BYC) 2010-ben eggyel feljebb lépve már a laser 4.7 osztályban versenyez. Első próbálkozásán máris sikert aratott: Szlovéniában 18 versenyző közül bizonyult a legjobbnak.



A szlovén Pirat Yacht Club rendezésében került sor a hétvégén az optimist, laser 4.7 és laser radial hajóosztályok számára egy tavaszi versenyre, amelyen a teljes szlovén és szerb mezőny képviseltette magát. A végig 5-6 csomós északi szélben a két nap során hat futamra került sor, amelyből Benji négyet megnyert, így magabiztosan végzett az élen annak ellenére, hogy a verseny előtt állítólag nagyon izgult. A következő egy hónapban nem sokat tartózkodik majd Magyarországon, ugyanis három laser Európa-kupa versenyen vesz részt (Hyeres, Lugano, Torbole).



A szlovén versenyen a 63 fős optimistes mezőnyben 11 magyar vitorlázó is indult, közülük a legjobb eredményt a Gyapjas testvérek érték el egy 6. és egy 8. hellyel.
 
 
Miért jó katamaránozni?
LG 32LE5300 LED televízió A portál azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson Önnek a hajóbérlésben, útitárs keresésben, hajóskapitány választásban. Az oldal függetlenségét az bizonyítja, hogy törekszünk partnerként kapcsolatot létesíteni az összes a Magyarországon található tengeri hajóbérléssel foglakozó céggel. Hajóbérlés! Önnek nem kell egyesével felkeresnie a hajó charter cégeket, elég kitöltenie egy adatlapot, mi továbbítjuk a rendszerünkben található összes hajóbérlettel foglakozó cégnek, melyek ajánlatából Ön kiválaszthatja a legjobbat. Útitárs keresés! Sokan vannak, akik elmennének hajózni, de kevesen vannak egy hajóhoz. Mi megpróbáljuk összehozni a hajózni vágyókat, hogy ne kelljen lemaradniuk egy egész életre kiható élményről. Hajós kapitány (Skipper)! Nem ismer senkit, aki rendelkezik a megfelelő jogosítvánnyal, tapasztalattal a kiválasztott vízterületen. Ebben próbálunk segíteni, a folyamatosan bővülő adatbázisunkból Ön kiválaszthatja, fénykép, önéletrajz, vitorlás múlt alapján az Önnek legszimpatikusabb skippert. Ne feledje nálunk állandóan Boat Show van!
main_site_boat