Ismertetők
Szerkezeti felépítése:

Horvátországi Charter cégek „X.Y. d.o.o” megfelel a magyarországi Kft .- nek. Az alapító tagok tőke bevonásával hajókat vásárolnak, amiket kölcsön adnak díj ellenében, azaz chartereztetik. Ez a tevékenység engedélyköteles, amit Zágrábban állítanak ki. Privát hajótulajdonos is beadhatja hajóját charterbe egy vagy akár több évre. Ebben az esetben a bevételt, felelősséget, karbantartási munkálatokat szerződés tartalmazza. Fontos! Egy charter cég törekszik arra, hogy hajói a lehető legtöbbet legyenek kiadva. Ezért minél több országban kívánja hajóit viszontértékesíteni, utazásszervező irodák bevonásával. Így minél hamarabb tudjuk, hogy mikor szeretnénk hajózni, annál több választási lehetőségünk van. Ha sokat gondolkozunk egy hajón - mivel több országból pályáznak rá -, félő hogy más élvezi majd a rajta eltöltött napokat.

Tengeri hajóbérlés feltételei:

A hajó bérleti díjának maradéktalan kifizetése Érvényes hajóvezetői okmány Crew lista kitöltése Kaució letétele Tranzit log kifizetése

Érvényes hajóvezetői okmány:

Horvátországi „B” kategória Horvátországi „C” kategória Horvátországi „Yacht Master” kategória Egyéb más tengeri országok által kiállított engedély

Crew lista kitöltése:

Keresztnév Vezetéknév Születési dátum, hely Állampolgárság Személyiséget igazoló okmány száma Ezt a kitöltött nyomtatványt beküldik a kikötői kapitányságra, majd kiadják. A lista alapján ellenőriznek a vízügyi rendészet emberei, kikötéskor a listán található személyek száma után fizetni kell.

Kaució letétele:

A charterhajónak kell rendelkeznie kötelező biztosítással, casco-val. A kaució a casco önrésze, ami a hajó méretétől, korától függően változik. Kaució biztosítás: egyre több helyen van lehetőség kiváltani a kauciót, igaz a kauciót ha minden jól megy visszakaphatjuk. A kaucióbiztosításnak az a lényege, hogy biztosítást kötünk a kaucióra, ebben az esetben azonban nem kapjuk vissza a biztosítás árát, de további kifizetés nem terhel minket. Fontos: ha letesszük a kauciót, egy mézes madzagot húzunk el a bázismenedzser előtt!!

tranzit log kifizetése:

Elméletileg ez képezné az üdülési adót. A valóságban a végtakarítás díja. A végtakarítás, az az összeg, amiért a hajó leadását követően, jó alaposan kitakarítják, fertőtlenítik az egész hajót.

 
 
Miért jó katamaránozni?
LG 32LE5300 LED televízió A portál azzal a céllal jött létre, hogy segítséget nyújtson Önnek a hajóbérlésben, útitárs keresésben, hajóskapitány választásban. Az oldal függetlenségét az bizonyítja, hogy törekszünk partnerként kapcsolatot létesíteni az összes a Magyarországon található tengeri hajóbérléssel foglakozó céggel. Hajóbérlés! Önnek nem kell egyesével felkeresnie a hajó charter cégeket, elég kitöltenie egy adatlapot, mi továbbítjuk a rendszerünkben található összes hajóbérlettel foglakozó cégnek, melyek ajánlatából Ön kiválaszthatja a legjobbat. Útitárs keresés! Sokan vannak, akik elmennének hajózni, de kevesen vannak egy hajóhoz. Mi megpróbáljuk összehozni a hajózni vágyókat, hogy ne kelljen lemaradniuk egy egész életre kiható élményről. Hajós kapitány (Skipper)! Nem ismer senkit, aki rendelkezik a megfelelő jogosítvánnyal, tapasztalattal a kiválasztott vízterületen. Ebben próbálunk segíteni, a folyamatosan bővülő adatbázisunkból Ön kiválaszthatja, fénykép, önéletrajz, vitorlás múlt alapján az Önnek legszimpatikusabb skippert. Ne feledje nálunk állandóan Boat Show van!
main_site_boat